Activiteiten

Welkom op mijn EXPOSITIE

in Galerie Out of a Box

van 20/4 tot 20/5

woe-zo van 14u tot 17u


In-Touch gaat over verbinding op alle mogelijke vlakken. Letterlijk vertaald betekent het ‘in-aanraking’: met jezelf, met de ander, met de natuur, met het universum.


Lees er meer over in de Gazet van Antwerpen:

Expo ‘In-Touch’: Iris Gommers zoekt al schilderend verbinding (Antwerpen) | Gazet van Antwerpen (gva.be)


Een voorproefje van de expositie krijg je tijdens dit mooi interviewter plaatse met Mortsel TV.


In dit artikelin de Spirituele Wereld (vanaf p.44) lees je meer over mijn manier van schilderen - vanuit het hart. Inclusief tips om zelf aan de slag te gaan.In de prachtige Diesghemhoeve in het natuurgebied Klein Zwitserland komen we maandelijks samen, elke laatste dinsdag, van 19u30 tot ongeveer 22u. Ik voorzie water, thee en koekjes. 


Wil jij ook mee tot je kracht komen in dit krachtige, prachtige vrouwelijke veld? Je bent heel welkom. 


We komen samen om te verbinden en te delen rond een bepaald thema. Tijdens de cirkel van april (25/4/2023) hebben we het over moeders: de relatie met jouw moeder, met jouw kind(eren), jouw project(en), moeder Aarde, de moeder als archetype, ... We hebben het over liefde, hoop, zorgen, loslaten, koesteren, ... 


Dit en nog veel meer kan aan bod komen tijdens onze volgende versterkende, voedende, stimulerende, ... samenkomst. We starten met een geleide meditatie en drukken ons uit in woorden, beelden, dans, zang, ... 


Deze vrouwencirkel is sjamanistisch geïnspireerd, dit betekent dat we de kracht van de elementen, moeder Aarde, onze voorouders, ... mee uitnodigen. 


We mediteren samen en wisselen uit wat er gezegd wil worden, ieder vanuit haar eigen ervaring, kwetsbaarheid en kracht. Misschien gaan we bewegen, zingen, dansen, de natuur in, werken met een ritueel, spelen, of gewoon praten of de stilte in duiken.


Jouw bijdrage: 20 euro / keer - 5de deelname gratis


Hoeve Dieseghem, Wouter Volcaertstraat 44, Mortsel (ingang langs achter = rechterkant als je naar het gebouw kijkt)

19:30u - 22:00u


Meebrengen: kussentje, dekentje, tas


Ik sloot me aan bij vrouwencirkels vzw, hun manifesto vind je hier .